Nieuw per 1 april! Dealer Easylawn kunstgras

Home/Blog/Nieuw per 1 april! Dealer Easylawn kunstgras

Nieuw per 1 april! Dealer Easylawn kunstgras

Nieuw per 1 april! Van Breukelen Groenvoorzieningen dealer van Easylawn kunstgras.
Sinds enige tijd merken wij dat er een toenemende vraag naar kunstgras is. Vandaar dat wij gecertificeerd dealer zijn geworden van Easylawn kunstgras. Dit kunstgras is niet van echt te onderscheiden. Het kunstgras is in diverse soorten verkrijgbaar en geschikt voor verschillende locaties. Denk bijvoorbeeld aan sport- en speelgronden, zwembaden maar ook in tuinen of op balkons is dit een mooie invulling.

In onze showtuin aan de Ambachtsheerelaan 37-b te Harmelen, hebben wij diverse soorten kunstgras verwerkt, zodat u zelf het kunstgras kunt zien en ervaren.

IMG_2306

 

Op onze site: www.kunstgraswoerden.nl en op de algemene site www.easylawn-kunstgras.nl vindt u alle informatie over de verschillende soorten kunstgras, toepassingen en bijbehorende producten. Ook kunt u via de site gratis stalen aanvragen zodat u zelf het kunstgras kunt zien en voelen om ervan overtuigd te raken dat het het ideale gazon in uw tuin is.

Easylawn - TigerTurf

Wilt u meer informatie over Easylawn kunstgras, neem dan vrijblijvend contact met ons op via www.kunstgraswoerden.nl of via 0348-444519.

 

Van Breukelen Groenvoorzieningen
Ambachtsheerelaan 37b
3481 GJ Harmelen
Tel: 0348-444519
Email: [email protected]

By |april 7th, 2016|Blog|0 reacties