Wat klanten zeggen

Home/Wat klanten zeggen

“Bij deze willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor de prachtige voortuin! Onze speciale dank gaat uit naar Martijn en André die zo hard gewerkt hebben en waar het fijn mee samenwerken was. Heel erg fijn, dat er goed overlegd en meegedacht werd.

Wij hebben elke dag een prachtig uitzicht. Hartelijke groet, fam. Jansen uit Mijdrecht”

Familie Jansen uit Mijdrecht

Meer dan tevreden zijn wij over de tuinrenovatie. De mannen van Van Breukelen hebben onze achtertuin precies zo gemaakt die onze architect had ontworpen. Alles was binnen de planning gedaan, vakwerk!

Nu verzorgen ze ook het onderhoud van de tuin, zoals het snoeiwerk, ontkruid wieden, bemesting etc.

Bedankt!

Familie Van Bemmel uit De Meern

Wij zijn superblij met het prachtige eindresultaat. Nogmaals hartelijk dank voor jullie vakmanschap en samenwerking.

Familie Gombert uit Harmelen

Ik wil iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan de tuin, van het begin tot het eind. De communicatie is tijdig en duidelijk geweest, er zijn goede adviezen gegeven over materiaalkeuze en dergelijke, en de hoveniers hebben netjes gewerkt. We zijn blij met het resultaat.

Dhr. Alders uit Maarssen
De tuin is weer winterklaar! Top gedaan door Van Breukelen Groenvoorziening!
Mw. Koppers uit De Meern

De tuin is heel mooi geworden. Wij zijn erg tevreden. Marcel en joey hebben erg hard gewerkt en alles super netjes afgewerkt.
Hartelijk dank!
Groeten Hans en Tanja

Familie Oers uit Utrecht

We zijn erg tevreden met de samenwerking met Van Breukelen groenvoorziening van begin tot eind resultaat. Wij kwamen met een bestaand ontwerp en dat is perfect uitgevoerd tot in de puntjes. Bedankt voor alles wij zijn erg blij met onze mooie, strakke en onderhoudsvriendelijke tuin. Erg professioneel bedrijf zou ze zeker aanbevelen.

Familie Kroon uit Bilthoven

Onze keus om Van Breukelen Groenvoorziening onze voor en achtertuin te laten renoveren bleek een uitstekende keus. Een familiebedrijf wat staat voor kwaliteit en goed luistert naar de wensen van de klant, zelfs tijdens de uitvoering van de werkzaamheden volgens offerte waren aanpassingen nog mogelijk zonder enig probleem. Wij zijn zeer tevreden en hebben in Van Breukelen naar onze mening een goed contact gevonden om ook onze tuin in de toekomst te onderhouden.

Familie Klebach uit Ouderkerk aan de Amstel

Zeer goed! Afspraken worden netjes nagekomen. De hoveniers werken hard en erg netjes en denken tijdens het werk graag met je mee.

Familie Van der Meer uit Linschoten