Tuinontwerp Utrecht

Een creatieve oplossing voor uw tuin

U wilt een nieuwe tuin? Is uw tuin aan vernieuwing toe of bent u net verhuisd en wilt u de tuin grondig aanpakken? Laat dan geheel vrijblijvend een tuinontwerp voor u ontwerpen!

Van Breukelen Groenvoorzieningen biedt u een creatieve oplossing. In een persoonlijk gesprek wordt u op de hoogte gebracht van de vele mogelijkheden, de nieuwste trends en het materiaalgebruik. Ontwerpvoorbeelden en foto’s helpen u de juiste keuze te maken.

Met uw wensen en eisen, gecombineerd met onze ervaring en vakkennis gaan we aan de slag. We maken een ontwerp gebaseerd op uw huidige tuinafmetingen en de situering van uw woning ten opzichte van de zon. Op deze wijze krijgt u een goed overzicht hoe de tuin uiteindelijk zal worden. Bij het ontwerp houden we ook rekening met de grootte van de planten, de bomen, het terras, de vijver en eventuele schuurtjes en overkappingen.

Weet u al precies wat u wilt met de tuin. Heeft u de plannen al concreet op papier gezet? Mail ons dan met uw gegevens en wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Vakbekwame hoveniers nemen met enthousiasme de tuinaanleg of renovatie ter hand. Zij beschikken over de nodige professionele gereedschappen en kostenbesparende machines. De afspraken die gemaakt zijn worden nauwgezet nagekomen, vanzelfsprekend tegen een vaste prijsafspraak.