Kunstgras

Home/Kunstgras

Van Breukelen Groenvoorzieningen is dealer van Easylawn kunstgras.

Sinds enige jaren merken wij dat er een toenemende vraag naar kunstgras is. Vandaar dat wij gecertificeerd dealer zijn geworden van Easylawn kunstgras. Dit kunstgras is niet van echt te onderscheiden. Het kunstgras is in diverse soorten verkrijgbaar en geschikt voor zowel in tuinen als ook zeker op balkons.

In onze showtuin aan de Ambachtsheerelaan 37-b te Harmelen, hebben wij diverse soorten kunstgras verwerkt, zodat u zelf het kunstgras kunt zien en voelen om ervan overtuigd te raken dat het kunstgras hét ideale gazon in uw tuin of op het balkon is.

Recent aangelegd kunstgras

In Harmelen bij het plaatselijke kinderdagverblijf hebben wij het natuurlijke gras vervangen door kunstgras. Als ondergrond is op het zandbed, gebruik gemaakt van shockpads 18 mm als valdemping. Dit zorgt tevens voor een comfortabel gevoel als de kinderen op dit gazon spelen. Het gras wordt immers intensief gebruikt door spelende kinderen.

In Nieuwegein hebben wij een bestaande tuin gerenoveerd, waarbij niet alleen de bestrating opnieuw gelegd is maar ook het gras vervangen is door kunstgras. Door de speelse vorm van het paadje, een nauwkeurige klus om het kunstgras mooi strak te leggen. Op het zandbed is drukverdeeldoek verwerkt met daarop het kunstgras. Het gras is ingeveegd met infilzand dat dient ervoor om de grasmat te verzwaren en te beschermen tegen weersinvloeden.

Bij een nieuwbouw woning in Vleuten hebben wij de achtertuin grotendeels voorzien van kunstgras. Allereerst is de tuin afgegraven, daarna is er een zandbed aangelegd en daaroverheen drukverdeeldoek verwerkt. Vervolgens is het kunstgras uitgerold en op maat gesneden. De verschillende stukken zijn aan elkaar vast gelijmd en rondom is de mat vastgezet met U-pinnen om ervoor te zorgen dat de mat mooi gespannen op de plek blijft liggen.

Easylawn kunstgras

Op de algemene site Easylawn vindt u alle informatie over de verschillende soorten kunstgras, toepassingen en bijbehorende producten. Ook kunt u via de site Easylawn  gratis stalen aanvragen.