De klimaatbestendige tuin:
Doordat het klimaat verandert, heeft dit consequenties voor onze tuin. Wat kunnen we daaraan doen?
Leg niet je hele tuin met verharding. Door gebruik te maken van borders, een gazon of bodembedekkers als grind, voorkom je wateroverlast bij hevige buien.
Ook is het opvangen van regenwater belangrijk door middel van een regenton bijvoorbeeld, dit is ook weer te gebruiken bij droge periodes in de tuin.

   

Overkapping/tuinhuis:
Doordat we deze zomer meer thuisblijven in verband met het coronavirus, willen we het huis en dé tuin zo gezellig mogelijk maken.
Om binnen te zijn en ook van het buiten te kunnen genieten, is een overkapping of een tuinhuis een meerwaarde voor uw woning.
Zo kan u bij wat minder weer ook relaxen en bij zonnig weer zorgt het voor extra schaduw in úw tuin.

Kunstgras:
Kunstgras is ook in opkomst en zien we veel terug in dé tuinen van gezinnen. Het is goed bestendig tegen intensief gebruik, maar het heeft nog meer voordelen zoals;
• Zeer onderhoudsvriendelijk
• Bestand tegen alle weersomstandigheden
• Een lange levensduur (10 tot 25 jaar)
• Geen oorzaak van allergieën zoals hooikoorts
• UV bestendig, kleurvast
• Geschikt voor speeltoestellen
• Eenvoudig zelf aan te leggen
Het plaatsen van kunstgras is niet alleen in dé tuin, maar ook bijvoorbeeld op het terras of het balkon.
Als dealer van Easylawn kunstgras hebben wij diverse soorten liggen in onze showtuin, waar u zelf kunt zien en voelen welke type bij u situatie past.
Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte.

Voor vragen of meer informatie over de tuin van 2020, wij willen u graag meer vertellen via een vrijblijvende afspraak. U kunt ons hiervoor benaderen via het contactformulier of bel 0348 – 444519. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showtuin aan de Ambachtsheerelaan 37-b te Harmelen!