Er is werk in de tuin te doen!

Home/Blog/Er is werk in de tuin te doen!

Er is werk in de tuin te doen!

Dé ideale tijd om de tuin klaar te maken voor een nieuw seizoen is de oktober / november / december maand. Of het nu gaat om het uitvoeren van een vakkundige winterbeurt, het rooien en scheuren van vaste planten en/of vervangen van beplanting door planten die u al zo lang in uw tuin wilde hebben.

Om zeker te zijn van een goed resultaat kan het nodig zijn de hulp van een hoveniersbedrijf in te roepen. Veel bomen en heester hebben zo hun eigen snoei- en behandelwijze nodig. Bovendien kan het voor veel mensen te zwaar zijn of de tijd ontbreekt gewoon.

Wanneer u de tuin gedeeltelijk op de schop wilt nemen, of u bent toe aan het aanleggen van een totaal nieuwe tuin, is het nu ook dé tijd om plannen hiervoor te maken. De voorpret voor een nieuwe tuin begint al met het presenteren van een ontwerp geheel in kleur. Hierdoor krijgt de klant al een duidelijk beeld hoe zijn of haar tuin eruit gaat zien. Bij ons hoveniersbedrijf presenteren wij de klant altijd vrijblijvend en kosteloos een offerte met tuinontwerp. Het is tenslotte toch logisch dat de klant zich eerst een beeld moet kunnen vormen voordat er een beslissing genomen kan worden of dit wel voldoet aan de verwachting.

Dé trend van deze tijd is een overkapping / veranda in de tuin. Een ruimte om heerlijk te loungen, te koken, te relaxen of gewoon om uw spullen droog te zetten. Voor elk formaat tuin is een geschikte overkapping te realiseren.

Dus wandel eens kritisch door uw tuin en wanneer u vindt dat er hier of daar wat aan schort, maar dan de plannen om dit vóór het nieuwe seizoen te veranderen. Of wanneer u vindt dat dit te ingewikkeld is, neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij gaan enthousiast met uw wensen aan de slag en vertalen dit in een passend voorstel.

By |september 25th, 2018|Blog|0 reacties